13:00

Vara SK

Referat

Referat: Sjuntorps IF (9:9) - Vara SK

Vara SK Dam for till Sjuntorp under söndagen för match mot Sjuntorp Damlag. Vara hade spelövertag under hela matchen och vinner rättvist med 7-0.
Inledningsvis av matchen stod Sjuntorp emot bra, backade hem med hela lag. Vara hade ett flertal målchanser men bollen ville inte riktigt in i mål.
1-0 kom ändå rättvist efter ca 30 minuter spelade genom Lisa A framspelade av Ella L. Precis innan halvtidsvila får Vara en frispark som Elsa L tar hand om och sätter 2-0.
Andra halvlek han nätt och jämt börja Sjuntorp flyttar upp sitt lag i starten vilket gör att Vara får chansen att börja rulla boll och spela sig igenom försvaret vilket resulterar i ett tidigt mål när Lisa G spelar fram till Dagny som sätter 3-0.
Därefter rullar målen på 4-0 görs av Liv framspelat av Lisa A. 5- 0 av Lisa A framspelat av Liv. Även 6-0 görs av Dagny ass av Ella N.
Lisa A lägger en fin hörna som Wilma nickar i mål och utökar ledningen till 7-0 . Vara har flertalet målchanser efter det men inget som letar sig in i mål. Matchen slutar 7-0 vilket är en helt rättvis seger för Vara Damlag. En stor eloge skall ändå Sjuntorp ha som hela tiden peppar sitt lag och inte tappar humöret under matchen.
Sista seriematchen för Varas Damlaget denna säsong spelas hemma på Torsvallen söndagen den 24/9